Τζούνιορ Σουίτα με θέα στη θάλασσα

Ενήλικες: 3 / Παιδιά:
Μπάνιο: 1
1 Διπλό + καναπέ κρεβάτι
40 m²

Άνετο και ευρύχωρο πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα των 40 τ.μ.

Διαθέτει 2 ξεχωριστούς χώρους, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μια σαλοκουζίνα με έναν καναπέ κρεβάτι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ιδιωτική ταράτσα επιπλωμένη με έπιπλα εξωτερικού χώρου, με πανοραμική θέα σε μια από τις καθαρότερες θάλασσες της Χαλκιδικής και στις χερσονήσους του Άθω και της Σιθωνίας.

Μέγιστη χωρητικότητα 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 8 ετών ή 3 ενήλικες.

Για ζευγάρια ή οικογένειες που λατρεύουν να συνδυάζουν ήσυχες διακοπές και απίστευτη θέα, το ιδανικό διαμέρισμα είναι η Τζούνιορ Σουίτα με θέα στη θάλασσα! Είναι διακοσμημένο με καλοκαιρινά, ανάλαφρα, φωτεινά και ξεκούραστα χρώματα ούτως ώστε να σας προσφέρουν χαλαρότητα και ευχαρίστηση.

Ο χώρος χωρίζεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο άνετο υπνοδωμάτιο, με διπλό ανατομικό, ρυθμιζόμενο, ως προς τη σκληρότητα, κρεβάτι και σε ξεχωριστό χώρο σαλοκουζίνας με πλήρως εξοπλισμένη κανονική κουζίνα.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει και ο χώρος του σαλονιού όπου υπάρχει ανοιγόμενος καναπές που μετατρέπεται σε ανατομικό ημίδιπλο κρεβάτι και 32¨ LED δορυφορική TV με κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο.

Τέλος το συγκεκριμένο διαμέρισμα του Salonikiou Beach Deluxe Apartments, διαθέτει για μπαλκόνι ολόκληρη την ταράτσα του κτιρίου με έπιπλα εξωτερικού χώρου και, το σημαντικότερο, την καλύτερη θέα στη θάλασσα της Σιθωνίας και το Όρος Άθως στην περιοχή!